Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden 023 Brand New:

1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op artikelen gekocht bij 023 Brand New. Zowel voor artikelen gekocht via de webwinkel als voor artikelen gekocht bij zogenoemde winkels, markten en dergelijke.

2. 023 Brand New ontwerpt en vervaardigt t-shirts in eigen beheer.

3. De overeenkomst komt tot stand door het volledig doorlopen van de verkoopprocedure van het winkelmandje . U gaat daarbij automatisch akkoord met deze algemene voorwaarden.

4. Bestellingen kunnen voor verzending per mail geannuleerd worden. Bij betaling met iDeal dienen klanten er rekening mee te houden dat artikelen kort na ontvangst van de betaling al verzonden kunnen zijn. In alle gevallen blijft het recht om de koop binnen zeven dagen te ontbinden (zie punt 5).

5. Een overeenkomst komt slechts tot stand na acceptatie door 023 Brand New. 023 Brand New mag bestellingen weigeren dan wel bepaalde voorwaarden aan de levering verbinden. Indien een bestelling niet wordt geaccepteerd, deelt 023 Brand New dit gemotiveerd, met de reden waarom, binnen 15 werkdagen na ontvangst van de bestelling middels een email.

6. De koper heeft een bedenktijd van zeven dagen na ontvangst. Binnen deze termijn dient 023 Brand New op de hoogte gebracht te worden van het retour. Daarna dienen retouren binnen zeven dagen bij 023 Brand New binnen te zijn. 023 Brand New zal na retourontvangst van de artikelen het aankoopbedrag terugstorten. Verzendkosten van het terugsturen zijn voor rekening van koper. Indien een retourzending niet aankomt is 023 Brand New niet verantwoordelijk. Artikelen dienen ongebruikt, onbeschadigd, in oorspronkelijke staat en goed verpakt retour gezonden te worden. T-shirts kunnen uitsluitend in de originele verpakking teruggestuurd worden.

7. Alle genoemde  prijzen zijn in euro`s, inclusief 21% btw. De prijzen zijn exclusief verzendkosten.

8. Verzendkosten bedragen vier euro en vijfennegentig cent ongeacht de grootte van de bestelling, dit is met track en trace. Op dit moment  vindt er nog geen verzending plaats naar het buitenland.

9.Betaling kan geschieden via IDeal, Bancontact of onder rembours.

10. Levering van de artikelen vindt zo spoedig mogelijk plaats na ontvangst van de betaling.

11. Op alle producten wordt een garantie gegeven van 1 maand. Product of productiefouten worden binnen deze periode kosteloos hersteld door 023 Brand New. Mochten kapotte onderdelen niet meer bestelbaar zijn, dan wordt door 023 Brand New in overleg met de klant een passende oplossing gezocht.

12. Uitgesloten van garantie zijn defecten door slijtage, onoordeelkundig gebruik, onzorgvuldig gebruik. Tevens zijn uitgesloten van garantie defecten ontstaan door gebruik voor doeleinden waarvoor de producten niet bedoeld zijn. Zulks ter beoordeling van 023 Brand New.

13. 023 Brand New is niet aansprakelijk voor welke vorm van vervolgschade dan ook. Vermeend ontstaan door het gebruik, onoordeelkundig gebruik of op enig manier ontstane defecten aan de t-shirts.  Let op, wij zijn niet verantwoordlijk voor verlies van t-shirts. U dient na ontvangst van de t-shirts even goed te checken of er niks beschadigd is tijdens het transport mocht daar iets mis mee zijn, ga het t-shirt dan niet dragen, maar neem even contact op, dan doen wij ons uiterste best met een goede oplossing te komen.

14. Persoonlijke gegevens van klanten van 023 Brand New zullen niet aan derden verstrekt worden.

15.  023 Brand New is gevestigd te Haarlem. Aan de 

Frans Erensstraat 16 . tl.nr. 06-15884001 Postcode 2023 XC. Kvk nummer: 74807056. Btw nr: NL 222354860B01

© 2019 - 2022 023brandnew | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel